15. maaliskuuta 2012

Kampaupöytä haaveita

Ikean Malm kampauspöytä on yksinkertainen ja sen luulisi olevan helppo pitää puhtaana, pyyhkäistä lasitaso ja sillä selvä :) Hintakaan ei huimaa päätä kun funktionaalinen pöytä lähtee mukaan alta satasen.
Kampauspöytä sopisi oikein hyvin yksinkertaisuutensa vuoksi näyttämöksi ghost tuolille ja kartellin lampulle. Lisää rohkeutta toisi barokki tyylinen hopea peilikehyksineen ja sen seuraksi yksinkertainen mattavalkoinen koruteline.
Ikean. klappsta lepotuoli on myös varteenotettava -ellei parempikin- vaihtoehto ghost-tuolille. Niin hintansa kuin ulkonäkönsä puolesta.
Kuvat googlesta, eli en omista oikeuksia
Kihlattuni omakotitalo on täydellisen rempan alla. Joka huone joutuu rempan alle, mutta remonttti suoritetaan pikkuhiljaa savakavalasti ilman että sitä huomaakaan kuinka paljon kukkaro kuihtuu.
Ylläolevan kampauspöytänurkkausta haaveilen makuuhuoneeseen kunhan sen kimppuun pääsen kesän tullen. :)
Pieni vaatekaappi vaihtuu kun pääsee kaatamaan seinää ja ottamaan tilasta kaiken irti.Lisäksi minäkin saan kaappitilaa vaatteilleni, enkä joudu pitämään tavaroitani matkalaukuissa!
Peililiukuovet tulee seinän tilalle ja ullakkotilaan tehdään vaatekaappi.
Vanhalle kellertävälle(!) muovimatolle (ja kellertäville tapeteille myös!) sanotaan heihei!

Vaikka rakennus onkin 60-luvulla tehty niin yhden huoneista, tämän makuuhuoneen haluan sisustaa melko modernisti. Lähes koko muu asunto onkin enemmän maalaisromanttisempaa sävyä eikä muovia mielellään kauheasti muualla asunnossa esiinny.
Vaatekaapin suunnittelussa apuna ikean pax-ohjelma.
                                              Kaikki kuvat saa isommaksi klikkaamalla niitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti